GOD ZAL ZORGEN

GOD ZAL ZORGEN Als het coronavirus dreigt.....
Je jubelt: God zal voor mij zorgen wanneer ik hulp van Hem verwacht! Toch kun je bang zijn, bang voor morgen: één lange, eindeloze nacht. Geloof wat vast en zeker is: licht overwint de duisternis!
Je dacht dat God zijn schapen leidde, het hele leven één goot feest, tot aan de einder groene weiden - maar dan: een wond die niet geneest! Al zal de Herder bij je zijn, soms ga je door een diep ravijn.
Je meende: Christus is zo machtig, één woord - het onweer zwijgt al stil. Je dacht: mijn Vader is almachtig, de wind gaat liggen als Hij wil. Maar dan opnieuw: een donderslag, chaos die niemand eerder zag.
Je fluistert toch dat God zal zorgen ook als geen zon je tegenlacht? Houd dat dan vast, want Hij zal morgen doen wat geen mens meer had verwacht: dan zal de aarde hemel zijn, dan zal het eeuwig Pasen zijn !
André F. Troost melodie: Wie maar de goede God laat zorgen


Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.