Nieuws

Van de kerkenraad
Wat gaat de tijd toch snel. De zomer ligt vrijwel achter ons. Soms hoor ik mensen zeggen: “welke zomer?” Iemand anders zegt hierover “een typische Hollandse zomer, de ene dag warm, de andere dag regen”
Hoe u deze zomer ook beleefd heeft, we zijn hard op weg naar de herfst. In de vorige Op Weg kon u lezen dat we als kerkenraad voor september plannen hebben gemaakt. Op 4 september hopen we te gast te zijn in ’s Heer Arendskerke. De dag erna, 5 september is dan de startdienst. Het is druk, want op 9 september willen we een gemeenteavond houden. De avond beginnen we om 19:30 uur. Eerst zal er dan verantwoording worden afgelegd over de financiële gang van zaken van de gemeente. Daarnaast willen we over een aantal zaken uw mening horen en natuurlijk staan we open voor vragen die u misschien voor ons heeft.
Op zaterdag 11 september (en niet zoals ik eerder schreef op 14 september) is de kerk open i.v.m. monumentendag. Tevens is er dan de mogelijkheid om een boek te kopen of zomaar een praatje te maken.
Zoals u in onze dorpskrant De Brug kunt lezen wordt er op zaterdag 18 september in twee Goese wijken en in Wilhelminadorp een ‘garageverkoop’ gehouden. Als kerk willen we hier aan meedoen. Wij zullen die dag onze rommelmarkt houden.

Organist Bram Abrahamse kwam ten val. De bedoeling was dat hij in Zierikzee zou revalideren. Maar helaas kwam zeer snel het bericht dat hij was overleden. We zullen zijn mooie orgelspel en aanwezigheid missen.

Helaas is Ds. Kamermans lelijk gevallen. Hij is een zeer gewaardeerde gastpredikant bij onze gemeente. Wij wensen hem een goed herstel toe en hopen hem in het nieuwe jaar weer te kunnen ontmoeten.

September is druk, dus nog even de data op een rijtje.
4 september Fietstocht
5 september Startdienst
9 september Gemeenteavond (19:30 uur)
11 september Monumentendag (10:00 tot 16:00 uur)
16 september Gesprekskring
18 september Rommelmarkt (tijden nog niet bekend)
Dit alles natuurlijk onder voorbehoud i.v.m. corona.

Geniet u ook van de bloemen in de kerktuin? Wat een vrolijk gezicht. Bedankt Jaap dat je dit hebt willen doen. Het was best een heel werk om de bloemen te planten, maar een heel mooi resultaat.

Willy Heijnsdijk


Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.