Nieuws

Beste gemeenteleden van de Protestantse Gemeente Wilhelminadorp.

De maatregelen voor de bestrijding van het coronavirus houden ons (nog steeds) in zijn greep. Vanuit de kerkenraad willen we met u delen wat dit betekent voor onze gemeente.

Rondom de kerkdiensten
Mede omdat onze kerkgangers behoren tot de meest kwetsbare groep hebben we besloten om in ieder geval tot 1 augustus geen diensten te houden in onze kerk. Op zondagmorgen is het mogelijk om op de tv een kerkdienst te volgen die wordt gehouden vanuit de Protestantse Kerk Nederland (9.20 u. EO), via
www.kerkdienstgemist.nl of via omroep Zeeland op zondagmorgen tussen 9 en 12 uur.
Wanneer de situatie zich wijzigt, laten we dat weten via onze website
www.kerkwilhelminadorp.nl ,via ons kerkblad en via een brief aan de leden.

Omzien naar elkaar
Door de maatregelen rondom corona zijn er veel mensen die zich eenzaam voelen of met plotselinge gevoelens van angst of verdriet zitten. We denken aan ouderen, zieken, gemeenteleden met weinig familie, vrienden of contacten, mensen die zorg nodig hebben en aan iedereen voor wie het een last is in deze weken op elkaars lip te zitten. Een bezoekje is prettig en geeft lucht. Maar juist bezoek is in deze periode niet raadzaam.

Als kerkelijke gemeenschap willen we omzien naar elkaar. We vragen uw inzet om dat ook in deze periode te realiseren.
  1. Onze predikant ds Spaans is beschikbaar voor een telefonisch gesprek, als moment van contact of om even uw hart te kunnen luchten. U kunt hem bereiken op telefoonnummer 0113 696611 of 06 48311400 of per email: ariespaans@zeelandnet.nl
  2. U kunt contact opnemen met de contactpersoon van ons pastoraal team voor een gesprek (per telefoon) of om iemand te noemen die pastoraal gesprek kan gebruiken. Willy Heijnsdijk, 0113 251210
  3. Ieder die deelneemt aan de gespreksgroep vragen we om regelmatig contact te houden met elkaar via telefoon of whatsapp.
  4. Hebt u praktische hulp nodig of kunt u die bieden? Dan kunt u contact opnemen met Herman de Jonge (06 21300021) of Peter Blok (06 23586355)

Ga met God!
We nodigen u uit om thuis te zingen of te lezen lied 416 (Liedboek 2013) en zo met elkaar in geloof verbonden te zijn als één gemeenschap.


Ga met God en Hij zal met je zijn:
bij gevaar, in bange tijden,
over jou zijn vleugels spreiden.
Ga met God en Hij zal met je zijn.

Ga met God en Hij zal met je zijn,
tot wij weer elkaar ontmoeten,
in zijn naam elkaar begroeten.
Ga met God en Hij zal met je zijn.

Hartelijke groet, namens de kerkenraad.


Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.