Eltheto

Vrouwenvereniging Eltheto:
Eltheto
Ik schrijf nu dit stukje in de week op weg naar de 1e Advent. En dan zitten we gelijk in de decembermaand. De laatste maand van een heel ander jaar dan vorig jaar.
En nog weten we niet hoe het nieuwe jaar voor ons zal zijn. Anders waren we al een beetje met onze gedachten bij de vieringen, Sinterklaas, altijd een gezellige en vrolijke avond voor de dames. Ook hebben we geen verkoopmiddag kunnen houden. Ook een van de hoogtepunten in ons verenigingsjaar.
En nu missen we ook de kerstviering met de ouderen van ons dorp. De regels waar we ons aan moeten houden staan het niet toe. Heel jammer, het is voor ons allemaal een gemis. Het was altijd een mooie gelegenheid u van het dorp zo te ontmoeten in kerstsfeer. We hopen dat het volgend jaar wel door kan gaan. Ondanks alles wensen we u allen gezegende feestdagen en een gezond nieuwjaar. Ook nu kunnen we niet zeggen wanneer onze avonden weer beginnen. We houden u op de hoogte.
Laten we moed houden en voorzichtig zijn met elkaar!!!!

Hartelijke groet,

Corrie Bosschaart


Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.