EREDIENSTEN aanvang 10.00 uur25 augustus Ds. Lukasse
1 september Dhr. Slabbekoorn
8 september HA Ds. Reichmann
15 september Ds. v.d. Broeke
22 september Ds. Lukasse
29 september Ds. Helderman – Janse de Jonge
6 oktober Ds. Smink

In de komende periode zijn de voorgangers bekenden van ons. Ds. Lucasse gaat zowel op 25 aug als op 22 sept bij ons voor. Dhr. Slabbekoorn en Ds. Reichmann zijn bekende gezichten.
Dit geldt ook voor Ds. Helderman - Jansen de Jonge.

Voor Ds. v.d. Broeke is het een tijd geleden dat zij bij ons voorging. In haar periode (5 jaar) van voorzitter van de generale synode van de Protestantse Kerk in Nederland hebben we haar begrijpelijk moeten missen.
15 sept een hernieuwde kennismaking. Ds. Smink zal op 6 okt voor de 2e keer bij ons voorgaan. 


Zangdienst
In september staat de zangdienst voor de deur, op de tweede zondag, 8 september. Dan ben ik er natuurlijk, zie hierboven. Ik hoop, samen met de vrouwenvereniging, dat u liederen wilt aanleveren waarvan u veel houdt. Dan kunnen we samen een heel goed begin maken met het nieuwe kerkelijk seizoen. U kunt de liederen doorgeven aan de Vrouwenvereniging, aan Willy Heijnsdijk en ook aan Kees Nijssen, die een aantal taken van Wil Wagenaar overneemt, wat heel erg gewaardeerd wordt. In hoeverre Wil haar taken weer op zal kunnen pakken is nu nog niet te zeggen. Ze werkt heel hard aan haar herstel en wij bidden met haar mee om kracht, moed en hulp van de Enige.

In de komende periode zijn de voorgangers bekenden van ons. Ds. Lucasse gaat zowel op 25 aug als op 22 sept bij ons voor. Dhr. Slabbekoorn en Ds. Reichmann zijn bekende gezichten. Dit geldt ook voor Ds. Helderman - Jansen de Jonge.

Voor Ds. v.d. Broeke is het een tijd geleden dat zij bij ons voorging. In haar periode (5 jaar) van voorzitter van de generale synode van de Protestantse Kerk in Nederland hebben we haar begrijpelijk moeten missen. 15 sept een hernieuwde kennismaking. Ds. Smink zal op 6 okt voor de 2e keer bij ons voorgaan. 

Willy Heijnsdijk